You are here
FAA nu recomanda utilizarea sau incarcarea telefoanelor Galaxy Note 7 in avioane Mobile Samsung 

FAA nu recomanda utilizarea sau incarcarea telefoanelor Galaxy Note 7 in avioane

Sfatul celor de la Administratia Federala a Aviatiei vine ca urmare a rapoartelor potrivit carora bateriile explodeaza in aparat.

Autoritatea de reglementare a aviației din SUA a declarat joi intr-o declaratie ca, in lumina incidentelor si problemelor semnalate de Samsung cu privire la aceste dispozitive, acesta recomanda, de asemenea, ca pasagerii sa aseze telefoanele departe de orice bagaj de cala.

Samsung a oferit, saptamana trecuta, sansa de a inlocui telefoanele pentru clientii sai in urma a 35 de cazuri raportate la nivel mondial incepand cu 1 septembrie din cauza problemelor la baterie pentru unele dispozitive. Compania a declarat ca va efectua inspecții cu furnizorii pentru a identifica eventualele baterii afectate de pe piața. Intre timp, compania a oprit vanzarile de Galaxy Note 7.

Trei linii aeriene australiene, inclusiv Qantas, Jetstar si Virgin Australia, au interzis pasagerilor utilizarea sau incarcarea telefoanelor Galaxy Note 7 in timpul zborurilor din cauza temerilor legate de bateriile telefonului, a relatat Reuters joi.

galaxy-note-7-ars

Intr-o incercare de a-si imbuna clienții, Samsung a oferit sansa de a face schimb telefoanelor Note 7 existente cu versiuni mai noi ale modelului ce vor fi disponibile incepand de saptamana viitoare. In SUA a fost anuntat vineri ca este posibil schimbul unui Galaxy Note 7 chiar si cu alte modele cum ar fi Galaxy S7 si Galaxy S7 edge si schimbul oricarui accesoriu plus rambursarea diferentei de pret dintre dispozitive.

Samsung a oferit, de asemenea, consumatorilor un card cadou sau un credit de 25 de dolari, la orice reseller, la alegerea unui dispozitiv Galaxy S7 sau Galaxy Note 7 in cadrul programului de schimb.

Ai nevoie de hosting?

Related posts

Leave a Comment