You are here
Google Mic Drop. Utilizatorii se plang ca au fost concediati Google 

Google Mic Drop. Utilizatorii se plang ca au fost concediati

Google a pus la cale o pacaleala de 1 aprilie, care pare sa se fi intors impotriva sa, dupa ce numerosi utilizatori ai Gmail au reclamat faptul ca gluma nu li s-a parut deloc amuzanta.

Gigantul IT american a adaugat in serviciul de mail un buton de „Send” mai special, conform publicatiei britanice The Telegraph.

Daca apasai pe „Send + Mic Drop”, atunci destinatarul primea un GIF in care unul dintre minioni (personajele animate din filmele „Despicable Me” si „Minions”), ce poarta pe cap o coroana regala, scapa ostentativ din mana microfonul, ca gest de sfidare si superioritate, indicand ca discutia s-a incheiat.

Dar aceasta functie speciala, introdusa ca farsa de 1 aprilie, a fost scoasa din cadrul Gmail inca de vineri dimineata, dupa ce a provocat numeroase reactii negative din partea utilizatorilor.

Multi dintre utilizatorii serviciului de mail care au intrat pe forumurile companiei s-au plans ca nu vad partea amuzanta a acestei pacaleli si ca, mai rau decat atat, activarea din greseala a acestui buton le-a creat probleme la serviciu sau i-a facut sa piarda interviuri pentru un loc de munca ori chiar sa fie dati afara.

„Azi, Gmail va ajuta sa aveti mereu ultimul cuvant in orice mesaj e-mail prin Mic Drop”, anunta compania Google introducerea acestui serviciu. „Pur si simplu raspundeti la orice e-mail folosind noul buton ‘Send + Mic Drop’. Mesajele dumneavoastra vor ajunge la destinatari si va fi ultima oara cand veti mai auzi ceva de la ei. Intr-adevar, chiar daca vor incerca sa raspunda, nu veti vedea raspunsul”.

google-gmail-drop-mic-april-fools-prank

Alti utilizatori au observat ca butonul „Mic Drop” inlocuieste butonul folosit frecvent de „send and archive”, aflat chiar langa cel de „send”, daca serviciul de arhivare a mesajelor este activat.

In plus, ambele butoane trimit mesaje pe care, in acelasi timp, le si sterg din Inbox. Multi utilizatori ai functiei „send and archive” le-au trimis probabil minioni aroganti colegilor lor de munca, partenerilor de afaceri sau, mai rau, sefilor.

Unii utilizatori au raportat si ca functia de Mic Drop nu functioneaza corespunzator, in unele cazuri, mesaje trimise cu butonul normal, de „send”, ajungand la destinatie cu tot cu minionul care lasa sa-i cada microfonul si fara posibilitatea de a mai raspunde la ele.

Compania Google are o notorietate in legatura cu glumele pe care le face de 1 aprilie, insa de aceasta data a ajuns la concluzia ca a mers putin prea departe si a scos butonul „Send + Mic Drop” din interfata Gmail la doar cateva ore dupa ce l-a introdus.

Ai nevoie de hosting?

Related posts

Leave a Comment