You are here
Google Allo te va face sa renunti la WhatsApp, Skype si Messenger Google 

Google Allo te va face sa renunti la WhatsApp, Skype si Messenger

Google a lansat o noua apicatie ce se numeste Google Allo. Aceasta nu e un inlocuitor Hangouts, ci mai degraba o aplicatie de sine statatoare, care arata cam la fel ca Facebook Messenger sau Whatsapp. Diferenta esentiala dintre Allo si Hangouts este ca Allo vine cu unele unelte in dreapta, ce vor fi asistate de noul asistent personal anuntat de cei de la Google. In calitate de director de inginerie al Google, Erik Kay a explicat ca Allo este o aplicatie de mesagerie inteligenta care „invata in timp” pentru a face conversatiile mai usoare si mai productive.O alta caracteristica importanta este “Raspunsul inteligent”, care utilizeaza o parte din aceast sistem automat invatare. Asa ca, daca cineva spune: „Cina mai tarziu ?” aceasta va sugera automat optiuni cum ar fi „Ma bag! ” sau „Sunt ocupat!”, asa cum anticipeaza ca vrei sa spui. Cu cat o utilizati mai mult cu atat aceasta va raspunde mai bine, mai corect. Raspunsurile inteligente pot include, de asemenea, emoticonuri si stickere.

2-Smart-Replies_animation_v6-GIF_abbrev
Raspunsurile inteligente functioneaza chiar si ca raspuns la fotografii. Allo se bazeaza pe capacitatile de viziune Google pentru a intelege contextul si continutul imaginilor. O sa inteleaga ca prietenul tau tocmai a trimis o fotografie cu un caine, de exemplu. Asa ca un  raspuns inteligent automat ar fi ceva de genul „Ce caine dragut!”.
Pe partea chat, Allo vine cu Google Assistant. Ea functioneaza in mod similar ca chatul celor de la Microsoft si Facebook, cu exceptia faptului ca pare a fi mult mai automatizat. Asa ca, daca cineva spune ca vrea mancare italiana pentru cina, un raspuns inteligent va aparea automat sugerand o rezervare la cina. Atingeti usor si veti vedea un card de rezervare la restaurant ce va afisa o lista de restaurante din apropiere. Fiecare listare a unui restaurant are link-uri catre informatii cum ar fi orele de deschidere si locatia pe harta. Apoi, daca doriti, puteti selecta „faceti o rezervare” si aceasta este capabila sa faca acest lucru prin intermediul OpenTable .

3-Gbot_animation_v4-GIF_abbrev (1)
De asemenea, se poate apela la Google Assistant doar prin tastarea ” @google ” in fereastra de chat. Facand asta, va permite sa comunicati cu robotul in acelasi mod in care vorbiti cu un motor de cautare. Puteti sa cautati fisiere GIF haioase, astfel incat sa le puteti partaja cu prietenii, de exemplu.
Daca doriti, puteti juca jocuri cu asistentul Google.  Vor fi aparent mai multe jocuri Allo in viitor, desi selectia depinde de ceea ce vor aduce dezvoltatorii.
In ceea ce priveste caracteristicile de securitate, Allo are un mod similar Incognito ce il gasim deja in browser-ul Chrome. Puteti opta pentru acesta, daca doriti ca mesajele sa fie private si sigure. Acesta dispune de un sistem end-to-end de criptare, notificari si chat-uri private ce expira. Daca stergeti un conversatie incognito pe Allo, a disparut pentru totdeauna.
Allo va fi disponibil atat pentru Android cat si pentru iOS in aceasta vara.

Ai nevoie de hosting?

Related posts

Leave a Comment