You are here
Cei mai cautati termeni pe Google in 2016 Google 

Cei mai cautati termeni pe Google in 2016

Gigantul IT a dat publicitatii lista celor mai cautati termeni, cu alte cuvinte a subiectelor care au starnit cel mai mare interes la nivel mondial.

Pokemon Go, iPhone 7 si Donald Trump au fost cei mai cautati termeni pe Google de-a lungul anului 2016, a informat gigantul electronic citat de EFE.

Uriasul fenomen la nivel international generat de jocului virtual Pokemon Go s-a clasat pe primul loc al cautarilor pe Google anul acesta, dupa ce baschetbalistul american Lamar Odom a ocupat acest loc de onoare in 2015. Pe locul doi se claseaza iPhone 7, noul model de smartphone Apple, in timp ce presedintele ales al SUA Donald Trump primeste medalia de bronz ocupand, locul trei.

Pokemon Go

Au reusit sa se strecoare pe aceasta lista filmele ‘Deadpool’ pe locul cinci, in timp ce ‘Suicide Squad’ incheie lista primelor zece termeni cei mai cautati la nivel global. Loteria americana Powerball (locul cinci), Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (locul opt) si jocul video slither.io (locul noua) completeaza lista celor mai cautati termeni pe Google de internauti.

In privinta temelor, alegerile prezidentiale din SUA, Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, ‘brexit’-ul (iesirea Marii Britanii din UE), masacrul de la clubul gay din Orlando (SUA) si virusul Zika au fost cele mai populare subiecte de stiri.

Donald Trump, rivala sa democrata in cursa pentru Casa Alba Hillary Clinton, inotatorul Michael Phelps, viitoarea prima doamna a SUA, Melania Trump, si gimnasta Simone Biles au fost persoanele cele mai cautate pe Google in 2016, fara a lua in calcul celebritatile care au decedat anul acesta. La categoria muzicieni disparuti, Prince, David Bowie si Christina Grimmie ocupa primele trei locuri in acest top, urmati de actorul britanic Alan Rickman si de boxerul Muhammad Ali.

Moda filmelor cu supereroi a acaparat mare parte a atentiei internautilor, unde doar pelicula ‘The Revenant’, al regizorului mexican Alejandro González Ińárritu, a reusit sa se strecoare pe locul trei. Lista celor mai cautate filme in anul 2016 include de asemenea ‘Deadpool’, ‘Suicide Squad’, ‘Captain America Civil War’ si ‘Batman vs Superman’.

La categoria televiziune serialul ‘Stranger Things’ a fost cel care a suscitat cele mai multe cautari pe Google in ultimele 12 luni, devansand serialele ‘Westworld’, ‘Luke Cage’, ‘Game Of Thrones’ si ‘Black Mirror’.

La categoria muzica, Céline Dion, Kesha si Michael Bublé s-au clasat pe primele locuri la cautarile muzicale, in timp ce Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Seriile mondiale de baseball si Turul Frantei au urcat pe podium la categoria sport.

Sursa: Agerpres

Ai nevoie de hosting?

Related posts

Leave a Comment