You are here
A aparut prima imprimanta 3D din lume pentru smartphone-uri De pe net 

A aparut prima imprimanta 3D din lume pentru smartphone-uri

Popularitatea imprimantelor 3D este in crestere, atat pentru aplicatii profesionale cat si personale, iar compania OLO este pe punctul de a face posibila imprimarea 3D oriunde te duci. Imprimanta 3D este alimentata cu baterii si foloseste lumina de la ecranul smartphone-ului pentru a crea obiecte 3D, potrivit wonderhowto.com.

Telefonul trebuie pus intr-o consola care acopera totul in afara de ecran, peste care se pune partea de jos a dispozitivului OLO si se adauga rasina. Se potriveste si jumatatea superioara a dispozitivului, apoi acesta foloseste lumina de la telefon pentru a incalzi rasina astfel incat modelul 3D sa poata fi construit.

Poti printra atat obiecte rigide cat si flexibile. Se pot printa obiecte proiectate cu orice software de modelare 3D, inclusiv aplicatii de scanare 3D, sau pot fi utilizate modele deja create in biblioteca OLO sau care deja au fost distribuite prin intermediul social media.

Dispozitivul are un volum de imprimare de 400 cm si exista posibilitatea de a se imprima mai multe obiecte in acelasi timp. De asemenea, se pot combina diferite rasini pentru a se obtine multiple efecte, cum ar fi obiectele multi-colorate sau obiecte translucide.

Campania Kickstarter a celor de la OLO este inca in curs de desfasurare, dar compania a atins deja obiectivul de finantare. Dispozivitul poate fi obtinut prin precomanda, printr-o donatie de 99 de dolari. Imprimanta functioneaza pe Android, Apple (iOS) si sistemele de operare Windows Mobile. Compania se asteapta sa inceapa livrarea unitatilor incepand cu luna septembrie.

Ai nevoie de hosting?

Related posts

Leave a Comment